top of page
פאפאצ'ינו
גרסת טבעונית וטעימה לפאפאצ'ינו של סטארבקס!
לפאפאצ'ינו:
-
קרם קוקוס (19% שומן לפחות).
-
וופל בוטנים.
-
למי שאוהב: קמצוץ קינמון.
טיפים חשובים:
- השאירו את פחית השימורים במקרר ל8 שעות לפחות לפני שתרצו להכין את הקצפת.
- אל תהפכו או תשקשקו את הפחית (בכדי שיווצר בידול בין החלק השומני-הקרם לבין הנוזל המימי).
- הניחו את קערת הערבול במקפיא ל10 דקות לפני הכנת הקצפת.
- ניתן לשמור את הקצפת המוכנה 4 ימים לפחות במקרר.
הכנת הפאפאצ'ינו:
העבירו לקערה את החלק הקרמי של קרם הקוקוס שהצטבר בחלק העליון של הפחית (ללא החלק המימי) וערבלו בעזרת מיקסר יד חשמלי למשך מספר דקות, במידה והקרם מאד סמיך ניתן להוסיף מעט מהנוזל, להמשיך לערבל עד שהקרם נהיה יציב.
להעביר לכוס הגשה, לפזר מעל שברי עוגיות וקמצוץ קינמון ובתיאבון :)
את הקצפת שנשארה ניתן לשמור במקרר או להוסיף אותה למשקאות ושייקים.
פאפאצ'ינו לכלבים
צפייה בסרטון